Besöka en frisörsalong

Hejsan bloggen! Idag tänkte jag jag besöka en frisörsalong i Örebro, håret börjar bli alldeles för långt nu så det har blivit dags för sommarfrisyren. Varje år gör jag precis likadant. Jag kliver ner på en frisörsalong i Örebro och snaggar av allt hår, sedan går det ett antal månader innan jag återigen gör ett besök hos frisören lagom till vintern. Med andra ord så blir det ungefär två klippningar om året, fast detta just i år är ett undantag eftersom att jag inte klippte mig i vintras. Jag bryr mig inte särskilt mycket om min frisyr med tanke på att jag alltid har keps på mig, det känns skönare och jag tycker det ser bättre ut helt enkelt. Dock tycker jag om när håret är snaggat, då behöver man inte bekymra sig över någonting och på sommaren så är det skönt att det inte blir så svettigt. Klippningen som brukar ske på vintern kan dock vara ett litet problem, då kan det bli riktigt kyligt om huvudet om jag inte har så långt hår. Fast det är fortfarande så att fördelarna väger tyngre än nackdelarna. En gång i tiden hade jag otroligt långt hår och då gick jag runt i tofs, det var faktiskt ganska så praktiskt förutsatt att håret var uppsatt. Så fort jag släppte ut min lejonman så hade jag hår i halva ansiktet kändes det som. Men det var ju ett himla strul så fort man skulle duscha, det tog riktigt lång tid och jag var tvungen till att använda balsam hela tiden. Jag föredrar helt kort snagg istället och ska jag vara helt ärlig så ser det inte så tokigt ut även när jag inte har keps. Innan det har blivit dags att gå till en frisörsalong så är det några timmars jobb som är kvar.