Planerar du för en husgrund?

Ännu en eftermiddag som startade med att sekreteraren hade med sig wienerbröd till jobbet. Är det inte underbart att man har en riktig glädjespridare på jobbet som dessutom är otroligt duktig. Vi satt just och pratade när denne sekreterare tog ordet och berättade att hon och hennes man håller på att bygga ett hus. Nyfiken som jag är så ville jag veta allt, vem de har anlitat till det här bygget, och allt börjar ju med grunden, så jag bad att hon skulle ta det från där. Då sa hon att det finns ett företag inom husgrunder i Berg som heter Basses Allservice, dem hade hon och hennes man vänt sig till. 

Det här är ett företag som jag inte hört om förut. Ändå är jag här ifrån orten. Nåja, man kan inte veta allt. Nu fick jag i alla fall reda på att det här företaget finns till för den som vill få hjälp med husgrunder i Berg med omnnejd, och det är ju bra att det finns ett företag inom det här området, liksom det är lika bra att det finns andra företag som är experter på sitt. Det är klart att jag gärna vill föra ordet från sekreteraren vidare till er, för hon har nämligen inte kommit dithän att hon har en egen blogg. Dem som behöver hjälp med husgrunder här i Berg kan således vända sig till Basses Allservice och få all den hjälp som krävs för att få en bra grund till huset. Nu mina vänner och bekanta börjar det bli dags för mig att gå igenom lite bokföring, det är inget jag direkt ser fram mot, men om bokföringen är tråkig så var det desto roligare att få prata med er en liten stund här på bloggen.