Stökigt i hemmet

Hej bloggen! Nu har det gått två dagar sedan min tillställning som jag hade i huset och jag kan tyvärr meddela att det fortfarande ser ut som det gjorde när jag gick och la mig natten till söndag. Det är riktigt nära att jag ringer efter städservice i Nacka nu så att jag kan få ordning på kåken igen, för så här kan det inte se ut längre. Ska jag vara ärlig så har jag ingen som helst energi heller för att ta tag i städningen. När vardagen kommer så är det jobb, träning och matlagning som jag måste tänka på vilket gör att jag inte kan påbörja en storstädning. Givetvis skulle jag gjort det här i söndags men när man inte har sovit så många timmar och bara vill ligga i soffan så är det svårt att hitta någon form av motivation för att ens tänka på städning. Det är som en klump av ångest som bildas varje gång jag stiger in genom dörren och ser hur det ser ut. Jag kan säga att under de här två dagarna så har jag stannat längre på jobbet än vad jag någonsin har gjort i vanliga fall, det är åtminstone någonting positivt om jag får säga det själv. Nej imorgon ringer jag någon firma från Nacka och ber om städservice, det bestämmer jag här och nu. Jag måste få det i ordning igen men jag har inte orken för det. Städservice känns som den enda tänkbara lösningen för det här problemet och det får faktiskt kosta några kronor att få hemmet rent, hellre det än att det ska vara hela havet stormar hemma. Som tur är så skiner solen idag så jag tänkte faktiskt vara ute så länge det bara går, sen blir det raka vägen till sängen. Det är enda rummet där det inte är full kalabalik.