En fullspäckad dag

Hej på er bloggen! Idag är det en dag med fantastiskt väder nere i Kristianstad, visst är det lite kyligt men solen skiner och så länge den gör det så är jag nöjd. Det är ett fullspäckat schema för den här dagen som innehåller allt från medicinsk fotvård till gympass, vi får se hur jag ska lyckas snickra ihop det här. Först och främst så är det jobb fram till klockan fyra, det kan jag inte påverka på något sätt. Det känns ganska bra med tanke på att då finns det ingen anledning till att stressa upp sig under den här tiden, däremot när klockan slår fyra då blir det lite hett om öronen tror jag. Klockan fem har jag tid för medicinsk fotvård och det är med en timmes marginal från det att jag slutar jobbet. Men det är också en ynka timme där jag måste hinna åka och handla samt därefter hinna hem med maten. Jag bor en bit bort från stället där jag får medicinsk fotvård så det får bli en väldigt effektiv runda i matbutiken. Medicinsk fotvård tar inte så lång tid och efter det så bär det av till gymmet i Kristianstad för att köra ett rejält överkroppspass, jag kan verkligen se framför mig vilken träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Även här måste jag dock tänka lite på tiden, eftersom att jag måste hinna laga middag så att jag kan få med mig en matlåda imorgon och jag vill gärna äta innan det blir alldeles för sent. Jag kan nämligen inte somna precis efter jag har ätit, det är någon konstig grej som jag har fått för mig. Men det värsta jag vet är att somna mätt eller hungrig, ungefär två till tre timmar efter jag har ätit är perfekt. Lycka till med eran dag!